Flyers i Göteborg

Berätta om just dig och ditt företag genom att trycka flyers & reklamblad, så får du säkert många nya nöjda kunder.

Hos oss på Snabba Tryck hjälper vi dig att trycka flyers och med många andra sorters trycksaker som används för att nå fram med ett specifikt budskap. Med vår långa erfarenhet ser vi till att ta fram och marknadsföra ditt företag på ett bra sätt genom att bland annat trycka flyers.

Kom gärna in till vårt gedigna tryckeri i Göteborg. Här hjälper vi dig med flyers som du kan använda för att marknadsföra ditt företag på ett smidigt sätt. Man brukar säga att flyers, eller flygblad som det även kallas, räknas som den mest grundläggande av trycksaker då det i princip består av lösa blad med tryck på fram- och baksida.

Att trycka flyers har många användningsområden

Flygblad eller flyers används främst genom utdelning för att göra människor uppmärksamma på erbjudanden, kommande händelser eller kampanjer som kommer att äga rum. En del företag använder sig av flyers för att ge sina kunder något att minnas och för att göra dessa till återkommande kunder i framtiden. Genom att placera dem på disken vid kassan eller vid utgången ger man sitt företag en större chans att skapa ett intryck och att föra vidare en positiv upplevelse till ett större antal människor. Pizzerior och andra restauranger använder sig i stor utsträckning av lösblad i brevlådor eller vindrutor för att göra människor medvetna om priser och aktuella erbjudanden som annars många gånger passerar obemärkt i större städer som Stockholm och Göteborg.

Som med alla trycksaker, kan utformningen av reklamblad göras på flera sätt, i olika format och designer. Tryckt på offsetpapper får dina flyers en lite råare yta som påminner om papper för skrivare. Detta gör dina lösblad lite mindre lysande, med färger som hålls lite mer matta än de görs med glattare material. Ett blankare val av papper lämpar sig bättre då du vill att dina blad ska få en glattare yta med färger som sticker ut bättre. Vi hjälper dig gärna med att komma fram till rätt typ av flyer när du kommer in till vårt tryckeri i Göteborg. Med vår hjälp kommer du att kunna locka fler människor till din salong eller närbutik, med de finaste flyers.

Flyers & reklamblad

Sammanställning av text

Layoutarbete

A4 produktblad

1000 ex 1 sida A4 tryckt på 160 gr Colotech

3000:-

Eventuellt originalarbete tillkommer

Flyers i rätt format & design

Oavsett om du vet vilket format du vill ha på dina flygblad eller behöver hjälp med att komma fram till det, garanterar vi att vi kan ta fram en storlek som passar just dig. Skiljer formatet sig för mycket från det som vanligtvis används som flygblad rekommenderar vi kanske att använda sig av en annan typ av trycksak.

Oavsett frågor och funderingar är du välkommen in till oss eller att kontakta oss på email eller över telefon.

Beställ genom att maila till info@snabbatryck.com
eller ring till oss på 031-51 00 53