Visitkort i Göteborg

Visitkort ger ett positivt
och professionellt intryck.

Snabba Tryck i Göteborg, ditt lokala tryckeri har efter många år i branschen blivit ett säkert kort när det kommer till trycksaker av olika slag. Här hjälper vi dig och ditt företag att nå ut till en större marknad med allt från flyers och broschyrer till företagspaket med kuvert och visitkort. Vi erbjuder våra kunder från hela Göteborg konkurrenskraftiga priser och ett öga för design och har länge varit ett tryckeri man kan lita på.

Ett visitkort är ett sätt att ge ditt företag ett bra första intryck. Det ger en bra bild av såväl ditt företag som av om dig som person och kan med en bra design bli något som imponerar, något som lockar till att får kunder att ta vidare kontakt. Med trycksaker kan du på ett smidigt sätt visa vad ditt företag står för och vad du kan erbjuda och många gånger kan ett väl utformat kort vara skillnaden på om en kund hör av sig eller inte.

Visitkort, medlemskort

Svart och fyrfärg, 250 gr brevkort + skärning

100 ex 350:-700 ex 850:-
200 ex 550:-1000 ex 950:-
300 ex 650:-1500 ex 1350:-
500 ex 750:-2000 ex 1750:-

Vi hjälper dig med visitkort & andra trycksaker

Oavsett vad du gör och hur du väljer att förmedla detta budskap, hjälper vi på Snabba Tryck dig med rätt trycksaker och att ta fram fina och professionella visitkort. Kom in till oss eller kontakta oss via epost eller telefon så sätter vi oss ner och går igenom allt från rätt design och layout till val av papper och yta.

Välkommen till oss, ditt tryckeri i Göteborg.

Snabba Tryck - ditt tryckeri i Göteborg

Vi kan visitkort, och delar gärna med oss av tips och rekommendationer för att skapa rätt kort till just ditt företag. Som tryckeri kan vi hjälpa dig att ta fram kreativt utformade trycksaker som kommer hjälpa dig att fånga dina potentiella kunders uppmärksamhet, med kuvert, broschyrer eller visitkort tryckta på papper som förmedlar det du vill säga för att locka till vidare kontakt.

Vad gäller layouten på kortet är en bra riktlinje att det matcha resten av ditt företag, såsom din hemsida, färger och teckensnitt du redan använder. Detta för att visitkortet ska bli en förlängning av ditt redan etablerade varumärke och för att kunden ska känna igen sig när kontakt väl tas. Det ger ett professionellt intryck och som mottagare känner man sig många gånger mer trygg i att känna igen sig när man väl gör sitt första besök.

Andra bra riktlinjer att följa är att ditt visitkort ska innehålla grundläggande information som behövs för att komma ihåg dig enkelt kunna kontakta dig. Företagsnamn, logotyp, adress, hemsida, telefonnummer och e-postadress. Det kan även vara en bra idé att använda en del av utrymmet på visitkortet till att kort förklara vad det är du gör, nyckelord eller en slogan som gör att människor kommer ihåg och lätt kan inse vad det är du gör och hur du kan hjälpa mottagaren som tar emot visitkortet. Håll det enkelt samtidigt som du får med det viktigaste. 

Beställ genom att maila till info@snabbatryck.com
eller ring till oss på 031-51 00 53